• Telefon: +36 (1) 270-2094

Rólunk

Hesse Trade kft a negyedik évében jár alapítását követően. Mára 22 kollégával üzemelő cégcsoport - tavalyi év óta a Goodwill kft is a Hesse Trade tulajdona- tevékenysége szerteágazóvá vált, és ma már több szegmensben is törekszik érdekes és hatékony alternatívává válni.

Egyik stratégiai célunk, hogy a régióban az UV nyomtatás minden felhasználási lehetőségével kapcsolatban a legátfogóbb tudással rendelkezzünk, ennek okán -megítésélünk szerint - kiemelkedő minőségű eszközöket előállító gyártókkal kötöttünk kizárólagos képviseleti szerződéseket: Durst, Nilpeter, AMS, Autobond, Smag, Fuji, másrészt olyan cégekkel találtunk egymásra, kiknek a termékei a hétköznapokban segíthetik érdeklődőink munkáját, többek között ilyen partnerek: Xrite, Ricoh, OKI, ADSI, OMM, AOKE. Természetesen továbbra is kiemelten foglalkozunk fogyóanyag gyártó beszállítóink képviseletével is, ebbe a sorba illeszkednek: Kinyo, Toyo, S&S, Hausleighter, SIHL, Ikonos, Flenex termékek is.

Fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás, így örömmel dolgozunk például az Indiai Lienomatic céggel kinek a segítségével 60 000db füzetet tudtunk a 2016-os Drupát követően - ez a mennyiség került a kiállítás során legyártásra- a Magyar iskolák számára támogatásként eljuttatni.

Kiemelt partnerünk a Heidelberg Magyarország, illetve a Ricoh Hungary.

Üdvözlettel:

Hesse Trade Kft


Érdekességek

Az iparág úttörőjének, és a trendeket meghatározó gépgyártónak az új generációs gépkínálata.

Környezetbarát technológiák. Egyenletes lemezminőség, minimális veszélyes hulladék keletkezés, kiszámítható költségek. A lemezportfólionkban többféle környezetbarát technológia is megtalálható.

Megérkeztek a szines nagyteljesítményű nyomtatók a RICOH budaörsi democenterébe.

Új generációja a géptermi mérőműszereknek: eXact....

Magyarországon is elérhető az InkJet elven működő Flexo CTP. Analóg fotopolimerek digitális kidolgozása. Flat Top Dot technológia.

Szoftvermegoldások az előkészítéstől, a kiadókon keresztül a géptermi megoldásokig.