• Telefon: +36 (1) 270-2094

Rólunk

A 2013 nyarán alapított Hesse Trade Kft. mára 26 kollégával üzemelő cégcsoport - része a Goodwill Kft., de szellemi terméke a HessePack és a VisionXLaser is. Így a cég tevékenysége szerteágazóvá vált, és ma már több szegmensben is törekszik érdekes és hatékony alternatívát kínálni.

Stratégiai célunk, hogy szolgáljuk a nyomdaipar és csomagolóipar átalakulását környezetet kevésbé terhelő technológiák használatára történő átállásra.

Így olyan gyártókkal kötöttünk kizárólagos képviseleti szerződéseket, amelyek kifejezetten sokat invesztálnak kutatásba és fejlesztésekbe, melyeknek a fő iránya a hatékonyság, minőség mellett a környezetet kímélő technológiák létrehozása. Főbb partnereink, mint a Durst, Komori, Kodak, Baldwin, Nilpeter, Autobond, Grafotronic mind ilyenek. Másrészt olyan cégeket kutattunk fel, amelyek gyorsan fejlődnek, de kedvező áron tudnak megbízható, stabil, jól használható berendezéseket megalkotni: ilyenek például a Rolam, Dayuan, JMD, Daqiao, BST, Guangming, Line O Matic, Pratham, Guowei.

Természetesen továbbra is kiemelten foglalkozunk fogyóanyag gyártó beszállítóink képviseletével is, ebbe a sorba illeszkednek a Kinyo, S&S, Hausleiter és Ikonos termékek is.

Fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás, így több éves szerződéssel elkötelezetten támogatjuk az Élelmiszerbankot és a Csodalámpa alapítványt.

Üdvözlettel:

Hesse Trade Kft


Érdekességek

Az iparág úttörőjének, és a trendeket meghatározó gépgyártónak az új generációs gépkínálata.

Környezetbarát technológiák. Egyenletes lemezminőség, minimális veszélyes hulladék keletkezés, kiszámítható költségek. A lemezportfólionkban többféle környezetbarát technológia is megtalálható.

Magyarországon is elérhető az InkJet elven működő Flexo CTP. Analóg fotopolimerek digitális kidolgozása. Flat Top Dot technológia.

Szoftvermegoldások az előkészítéstől, a kiadókon keresztül a géptermi megoldásokig.