Cégfilozófiánk

Természetbarát cégfilozófia, környezetkímélő technológiák

A Hesse Trade Kft.-ben már nagyon régóta érdekel bennünket a hétköznapi munkánk elvégzésén túl az is, hogy Vevőink kiszolgálásán túl tudunk-e valahogyan máshogyan is hozzájárulni a társadalmunkhoz. Így a cég alapítása óta kerestünk olyan szervezeteket amelyek céljaival egyetértünk, így lettünk már három éve aranyfokozatú támogatói az Élelmiszerbanknak, illetve Aranylámpás támogatói a csodalámpa alapítványnak.

Azonban úgy gondoltuk, hogy ma amikor a világ felfordul körülöttünk, energiáinkat a környezet védelme felé is el kell mozdítanunk.

Ennek okán az elmúlt években előnyben részesítettük azokat a gyártókat és technológiákat, amelyek meglátásunk szerint inkább segítenek abban, hogy a világunk élhető maradjon. Hiszünk abban, hogy a nyomdaipari előkészítéstől, a nyomtatáson keresztül majdnem minden szegmensben léteznek olyan megoldások, berendezések, technológiák, amelyekkel lehet ugyanazokat a folyamatokat a világunkra egy kicsit kevésbé büntető módon is elvégezni mint ahogy megszoktuk.

Azt is látjuk, hogy a folyamatosan új megoldásokra van szükség, hiszen a termékek amelyeket az általunk szolgált iparágak teremtenek folyamatosan változnak, egyedibbé, különlegesebbé, szebbekké kell válniuk.

Új termékek jönnek létre, papírpohárból iszunk a fesztiválon, papírdobozban kapjuk a levest, megnyomott hullámkarton gyűjtődobozban a könyvet ha rendeljük, műanyag zacskó sem lesz már sokáig…

A Hesse Trade Kft. által üzemeltetett www.hessepack.com oldalon található, és szintén a Hesse Trade Kft. által forgalmazott berendezések a fenti kihívásokra nyújtanak megoldásokat.