FUJI

JET PRESS 750S High Speed Model

A Jet Press 750S High Speed Model már egy 4. generációs digitális nyomdagép, a piacon egyedülálló tulajdonságokkal és előnyökkel. Világhírű japán partnerünk elmondása alapján a jelenleg elérhető B2 ívadagolós, tintasugaras eszközök közül ez rendelkezik a leggyorsabb kirakási sebességgel, ügyfeleink így akár meg is duplázhatják a digitálisan kinyomtatott munkáik számát.

A technológia fő erényei közé tartozik a rugalmasság is. Nagy teljesítményű módban képes 5.400 ív/óra sebességgel dolgozni, mindezt ofszetminőségben, megbízhatóan és költséghatékony módon. A felhasználók pedig egyszerűen válthatnak Magas minőségű módra, amikor még mindig kimagasló termelékenység (3.600 ív/óra) mellett érhetnek el még látványosabb nyomtatási eredményeket, széles színskálán, amivel a legmagasabb megrendelői elvárásoknak is maximálisan megfelelhetnek.

A környezetbarát Fujifilm Jet Press 750S High Speed modell forradalmasíthatja a kis- és közepes példányszámú munkavégzést, jelentős hozzáadott értéket és versenyelőnyt garantálva a digitális nyomtatásnál, méghozzá a korábbiaknál jobb és egyenletesebb minőségben.

MEGNÖVELT TERMELÉKENYSÉG ÉS ÜZEMIDŐ

Amennyiben sok kis- vagy közepes példányszámú nyomtatást végez, a Jet Press javítja az ügyfeleinek nyújtott szolgáltatást, és növeli versenyelőnyét.

KÉT NYOMDAGÉP EGYBEN

Nagy teljesítményű üzemmódban ez egy óránként 5400 íves B2 digitális nyomdagép, amely ofszet minőséget és a nyomdagép megbízhatóságát nyújtja, de alacsonyabb festékfogyasztással és ezáltal alacsonyabb ívenkénti költséggel. Ez megduplázza a nyomtatható digitális nyomtatási feladatok számát, egyszerűsítve és felgyorsítva a gyártást.

Ultramagas minőségű üzemmódban ez egy 3600 ív/óra teljesítményű nyomdagép, amely az ofszetnél jobb és egyenletesebb nyomtatási minőséget biztosít, szélesebb, nagy hatású színskálával. Ez lehetővé teszi, hogy az abszolút legmagasabb minőségű nyomtatási feladatokért versenyezzen, és ezzel megkülönböztesse magát a versenytársaitól.

KIVÉTELES KÖRNYEZETI ELŐNYÖK 

A Jet Press 750S nagysebességű modell számos jelentős környezetvédelmi előnnyel jár. Ezek közé tartozik a nyersanyagok, a veszélyes nyomdai fogyóanyagok és a papírhulladék csökkentése, valamint a lemezgyártási folyamat teljes kiküszöbölése. Mindezek az előnyök azt jelentik, hogy a Jet Pressnek sokkal kisebb a szénlábnyoma, mint egy egyenértékű ofszet nyomdagépnek.

TÖKÉLETES CSOMAGOLÁSHOZ

A csomagolási piacon egyre növekszik azoknak a márkatulajdonosoknak a száma, akik nagyobb polci kiemelkedést szeretnének elérni, és megkülönböztetik termékeiket versenytársaiktól. Ugyanakkor arra is törekszenek, hogy csökkentsék a készleteket, optimalizálják az ellátási láncokat, és olyan digitális nyomdai megoldásokat találjanak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy nyereségesebben nyomtassák az ofszet minőséget, a személyre szabott csomagolást sokkal rövidebb és gyakoribb példányszámban.

A jelenlegi európai Jet Press ügyfelek körülbelül egyharmada már gyárt valamilyen csomagolást a nyomdagéppel. Az új Jet Press ideális a változatokra szabott, kis példányszámú csomagolóanyagok nyomtatására, hogy azok egybeessenek bizonyos eseményekkel, helyszínekkel vagy bolti promóciókkal.

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

A Jet Press 750S High Speed modell hihetetlenül könnyen kezelhető. Ez részben a kezelőfelület egyszerűségének köszönhető, illetve a High Quality és High Performance üzemmódok között is nagyon könnyen lehet váltani egy egyszerű szoftvermódosítással, hardveres beállítások nélkül.

Bizonyos munkakezelési és nyomdai funkciók távolról is elvégezhetők egy iPad segítségével (opcionális extra).