KODAK

KODAK NEXFINITY DIGITÁLIS NYOMDAGÉP

Optimalizálja a termelékenységet és a nyereséget az egész művelet során a KODAK NEXFINITY Digitális Nyomdagép segítségével. A NEXFINITY nagy felbontású írórendszere és az új algoritmusok szorosabbra fűzik a pontok élességének ellenőrzését, növelve a minőséget és a konzisztenciát hosszú sorozatban is.

KIVÉTELES KÉPMINŐSÉG

A NEXFINITY Nyomdagép egy új írórendszerrel debütál, amely 256 expozíciós szinttel négyszeresére, 1200 dpi-re növeli a leképezett információ sűrűségét, így kiemelkedő részletességet tesz lehetővé a kiemelt és árnyékos területeken. A folyamatos képkorrekció magas szinten is fenntartja az egyenletességet – az üzemeltetési költségek pedig felveszik a versenyt a közepes példányszámú ofszet litográfiával.

SZÍNEK ÉS FESTÉKEK

A KODAK NEXFINITY nyomdagépek a nyomtatási folyamat során apró, száraz anyagrészecskéket használnak az egyes színek létrehozásához. Ahogy a nyomtatott ív kilép a nyomdából, ezek a részecskék intenzív hőnek és nyomásnak vannak kitéve, ami a másodperc tört része alatt elfolyósítja azokat. A festék folyékony állapota lehetővé teszi, hogy az anyag rendkívül nagy tapadással beágyazódjon a hordozó szálaiba. A Kodak azonnali száradású tintatechnológiája lehetővé teszi, hogy a nyomdagép a hordozók széles skáláját használhassa anélkül, hogy költséges előbevonatokra lenne szükség.

ÖTÖDIK KÉPALKOTÓ EGYSÉG

Az ötödik képalkotó egység 12 különböző festék használatát teszi lehetővé a speciális alkalmazásokhoz, a színskála bővítéséhez és többféle felületi felületkezeléshez. Egy új Fifth Imaging Unit festék cseréje mindössze 15 percet vesz igénybe, szemben a versenytársak egy vagy több órás cseréjével.

  1. Komori ofszetadagoló

Az Impremia IS29s ideális a rövid átfutási idejű, igény szerinti (on-demand) nyomtatási környezethez, amely ugyanolyan magas elülső/hátsó regiszterpontossággal kezeli a különböző nyomtatott termékek kis példányszámát, mint az ofszet nyomtatás.

  1. Tökéletesítő mechanizmus

A gép nemcsak a B/1 egyoldalas, hanem B/2 kétoldalas kilövésekhez tartalmaz tökéletesítő mechanizmust.

  1. LED-UV szárító

Nyomtatandó anyagok és lapvastagságok széles skálájára való alkalmasságot, azonnali szárítást és egymenetes kétoldalas nyomtatást biztosít, így a munkák azonnal rendelkezésre állnak a tovább feldolgozásra/utómunkákhoz.

  1. Egyszerű felület

A nyomdagép beépített vezérlését kínálja, és egy új generációs integrált vezérlőrendszert, a KHS-AI-t használva a nyomdagépet különböző szoftverekkel és rendszerekkel összekötő ablakként működik.