KOMORI

KOMORI IMPREMIA IS29S

29” es íves UV tintasugarú digitális nyomtatási rendszer

Nincs szükség speciális papírra

Alkalmas számos alapanyaghoz és lapvastagsághoz, beleértve a közönséges ofszetpapírt is.

Kiváló nyomtatási minőség ofszet érzéssel

Stabil minőség, kiváló tónusvisszaadással és az ofszethez hasonló regiszterpontossággal.

Utónyomási feladatok azonnal

Az azonnali szárítással, és az egymenetben kétoldalas nyomtatással a feladatok készen állnak a befejező feladatokra.

Az Impremia IS29s új lehetőségeket tár fel a digitális nyomtatásban

A digitális nyomtatás fejlődik, az on-demand nyomtatásban rejlő új lehetőségeket az ofszetnyomással való kombináció révén nagy várakozás előzi meg, a digitális nyomtatási rendszerek pedig nagy pontosságú, kiváló minőségű gyártógépekké fejlődtek.

Az Impremia IS29s kitágítja a digitális nyomtatás határait, és megfelel a kereskedelmi nyomtatás igényeinek, ahol sok különböző nyomtatott termék kis példányszámú és rövid átfutási időre van szükség, de a csomagolási nyomtatás igényeinek is, megnövelt termelékenységgel és hatékonysággal.

MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG ÉS STABILITÁS

Fejlett digitális nyomtatási rendszer

Kétoldalas, egymenetes nyomtatás, olyan szintű regiszterpontossággal, amely csak ofszetnyomtatóknál lehetséges. Magas termelékenységgel büszkélkedhet, és óránként 3000 ív nyomtatására képes, akár 585 x 750 mm-es méretben, 1200 dpi felbontással, ami vetekszik az ofszetnyomtatással.

Az Impremia IS29s olyan ívútvonal-technológiát kínál, amely a Komori korábbi, ofszetnyomógépek terén szerzett tapasztalatait hasznosítja, és a papírvastagságok teljes skáláját képes kezelni egyetlen gépen. A csak a Komori által kínált egyedi előnyöket öröklő digitális nyomdagépként az Impremia IS29s olyan minőségi és termelékenységi szintet biztosít, amely tökéletesen alkalmas a fő gyártógépként való használatra.

  1. Komori ofszetadagoló

Az Impremia IS29s ideális a rövid átfutási idejű, igény szerinti (on-demand) nyomtatási környezethez, amely ugyanolyan magas elülső/hátsó regiszterpontossággal kezeli a különböző nyomtatott termékek kis példányszámát, mint az ofszet nyomtatás.

  1. Tökéletesítő mechanizmus

A gép nemcsak a B/1 egyoldalas, hanem B/2 kétoldalas kilövésekhez tartalmaz tökéletesítő mechanizmust.

  1. LED-UV szárító

Nyomtatandó anyagok és lapvastagságok széles skálájára való alkalmasságot, azonnali szárítást és egymenetes kétoldalas nyomtatást biztosít, így a munkák azonnal rendelkezésre állnak a tovább feldolgozásra/utómunkákhoz.

  1. Egyszerű felület

A nyomdagép beépített vezérlését kínálja, és egy új generációs integrált vezérlőrendszert, a KHS-AI-t használva a nyomdagépet különböző szoftverekkel és rendszerekkel összekötő ablakként működik.