Szoftver megoldások

DURST SMARTSHOP W2P RENDSZER

Az analóg folyamatok lélegzetelállító sebességgel lépnek fel a digitális forradalom során. A vállalatoknak lépést kell tartaniuk a digitalizációval, hogy elkerüljék a lemaradást.

Az online boltok a modern élet szerves részévé váltak. Mindenki használja őket, akár gyorsan és egyszerűen vásárol valamit, akár a lehető legegyszerűbben kínálja termékeit a célközönség számára. A digitális forradalom szükségessé teszi a termelési folyamatok automatizálását és digitalizálását. Ugyanakkor olyan tényezők, mint a fenntarthatóság, a minőség, az ellátási láncokkal való összeegyeztethetőség és a szolgáltatás nagy szerepet játszanak. A változás iránti hajlandóság és képesség ezért döntő sikertényezővé válik. Ezek a fejlemények már megfigyelhetők a nagy formátumú nyomtatás területén, ahol egyértelmű tendencia mutatkozik a rövidebb gyártási idők, a kisebb sorozatok és az éppen az időben történő termelés felé. A nagy formátumú termékek fontos eszköz a reklámozás, az ügyfelek megtartása és az információk továbbítása szempontjából. Egyre több új kívánság és követelmény igényel innovatív és rugalmas termékeket. A fogyasztók magas szintű kényelemre számítanak, és ezzel egyidejűleg meg akarják valósítani az egyéniségüket. Ez egyre kisebb tételeket és nagyobb számú variációt jelent.

Célunk, hogy testreszabott webes nyomtatás megoldásokat nyújtsunk innovatív technológiával kombinálva. Pontosan azt a megoldást kapja, amely megfelel az Ön feladatainak és az ügyfelek kívánságainak. Megrendeléseit a lehető legegyszerűbben hajtják végre a házon belül kifejlesztett automatizálási folyamatoknak köszönhetően – ez előnye a kezelési folyamatnak és az ügyfeleknek a bevásárló kosárhoz vezető útján.

Biztosíthatjuk Önnek a teljes prémium megoldást a testreszabható nagy formátumú termékekhez. A Durst Smart Editor és a Durst Smart Shop segítségével fejlett technológiát kínálunk, amely lehetővé teszi a termékek tervezését és valósidejű közvetlen megtekintését egy böngészőben.

A hangsúly a testreszabható grafikus tartalom és a változó méretek kommunikációjára irányul. További termékjellemzők, például a fűzőlyukak vagy az élek megerősítése meghatározhatók és grafikusan megjeleníthetők a szerkesztőben.

A teljesen ingyenes online terméktervezés alternatívájaként különféle sablonokat is kínálhat ügyfeleinek, amelyeket személyre szabhatnak saját szövegük vagy logójuk hozzáadásával. A feltöltési funkció lehetővé teszi az ügyfelek számára a meglévő nyomtatási adatok betöltését és ellenőrzését. A makett funkció a bevásárlókosár részben a testreszabott terméket grafikusan mutatja realisztikus környezetben.

A nyomtatási adatok automatikusan átkerülnek a gyártásba, az ügyfél munkafolyamata függvényében. Ezért reagálhat az ügyfelek eltérő igényeire, és csak egy portálra van szüksége a rendeléskezeléshez.

ÚJ VÁSÁRLÓKAT VONZHAT A NYÍLT ÜZLET MEGOLDÁSUNKKAL

  • Tartsa ügyfeleit testreszabott B2B portálon keresztül
  • Kapcsolatba léphet vevőivel egy internetes platformon keresztül
  • Szervezze meg rendelésének teljesítését az integrált MIS funkciókkal

E-COMMERCE MEGOLDÁS

E-kereskedelmi megoldásunk segít új ügyfelek megszerzésében, függetlenül attól, hogy cégekkel (B2B) vagy közvetlenül a végfelhasználókkal (B2C) dolgozik.

  • Az intuitív termékkonfigurátorok, az online szerkesztők és a kifinomult 3D-s előnézet lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy személyre szabott megrendeléseket készítsenek
  • Könnyen kezelheti termékportfólióját és a megrendelések kezelését, és megkapja az üzleti optimalizáláshoz szükséges eszközöket
  • Integrált eszközökkel támogatjuk online marketingjét

ZÁRT VÁSÁRLÁS / VÁLLALKOZÁSI MEGOLDÁS

B2B portálunk integrálja ügyfeleit és digitalizálja a nyomtatási rendelési folyamatot, valamint az ügyfelekkel folytatott kommunikációt.

  • Lehetővé teszi az egyszerű és átlátható kommunikációt, és megerősíti a nyomtató és az ügyfél közötti kapcsolatot
  • Egyedülálló eszközt kínálunk az ügyfeleknek a tervek konfigurálásához, testreszabásához és megjelenítéséhez – teljes mértékben az igényeiknek megfelelően
  • Minden lényeges adat felépítésre került és a nyomtató és az ügyfél könnyen hozzáférhető. Kínálunk eszközöket, amelyek szükségesek az üzleti vállalkozás optimalizálásához

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

FEJLESZTETT ÜGYFÉLSZOLGÁLTATÁS

A Durst intelligens üzlet azt jelenti, hogy 24 órás elérhetőséggel jár. A leendő vásárlók bármikor információkat szerezhetnek az Ön termékpalettájáról. Az integrált Durst Smart Editor lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy személyre szabott nyomtatási termékeiket éjjel-nappal tervezzék meg. Folyamatos hozzáférésük van a legfrissebb információkhoz a szállítási időkről, a készletszintről és még sok mindenről.

NÖVELT ELADÁSOK

Magasabb értékesítést érhet el új megrendelésekkel, több változattal és automatizált folyamatokkal.

SZOLGÁLTATÁSI LÁNC OPTIMALIZÁSA

Az ügyfelek könnyebb hozzáférése a termékekhez elősegíti az ellátási láncok optimalizálását, valamint például a beérkező megrendelések egyszerűsítését és a megrendelési folyamatok javítását.

JOBB KOMMUNIKÁCIÓ

Összpontosítunk a testreszabható grafikus tartalom, valamint a változó méretek és elrendezések kommunikációjára. Ebben a folyamatban üzletünk platformként szolgál az ügyfelekkel folytatott egyszerű és világos kommunikációhoz – kiküszöböli a félreértéseket.

MAXIMÁLIS KONVERZIÓS ARÁNY

Az integrált online marketing elemző és megfigyelő eszközök támogatják Önt az átváltási arány növelésében.

VONZÓ TERMÉK BEMUTATÁSA

Alapvetően bármilyen terméket kínálhat az online boltjában. Az üzlet fókuszától és az ügyfélkörétől függően web-kinyomtatható szoftverünk segít a megfelelő marketing forgatókönyv megvalósításában. Például eladhat olyan háttérképet, amelyet az ügyfelek maguk készítenek online képekkel, szövegekkel és grafikákkal. Ezen felül kiegészítőket, például tapéta ragasztót is kínálhat üzletében. Azt is megadhatja ügyfeleinek tervezősablonoknak, ahol csak a szöveget kell módosítaniuk.

SMART INTEGRÁCIÓ

Az üzlet háttérrendszere lehetővé teszi az ügyfélspecifikus és a termékspecifikus munkafolyamatok befolyásolását. A technológia a háttérben működik, pontos nyomtatási adatokat szolgáltatva, amelyek kiküszöbölik a hibás nyomtatási adatok időigényes kijavításának szükségességét.

A Durst Smart Shop számos interfészt kínál az adatok importálásához és exportálásához, valamint interfészeket kínál különféle fizetési módokhoz és futárszolgálathoz, különféle képadatbázisokhoz, valamint a Durst Workflow folyamatos integrációjához.

AUTOMATIKUS FOLYAMATOK

Ügyfele egyetlen kattintással nyújtja be megrendelését. A megrendelés visszaigazolást automatikusan generálja, és elküldi mind az ügyfélnek, mind az üzlet üzemeltetőjének. Az összes dokumentum (visszaigazolás, számla stb.) PDF fájlként készül, és testreszabott fejléces fejlécet tartalmazhat. Bármikor megnézheti a rendelés állapotát az interneten, és exportálhatja a kívánt adatokat.

A Durst Smart Shop biztosítja az online üzlet összes fontos funkcióját, például a felhasználói fiókok kezelését, a különféle pénznemek kezelését, a fizetési módokat és a szállítási módokat, termékértékeléseket, utalványkódokat, rendelési előzményeket, árajánlatkezelést, ismétlést megrendelések és még sok más.

Az Ön, mint üzemeltető különleges tulajdonságai a kifinomult árképzés és a nyomtatás-specifikus attribútumok használata a termékkonfigurációban. A multi-shop megoldás használata megadja neked

DURST SMARTSHOP EDITOR

A Durst Smart Editor egy innovatív grafikus online szerkesztő, amellyel ügyfelei saját nyomtatási sablonokat készíthetnek böngészőjükben. Bárki megtervezheti saját háttérképét, tengerparti zászlóját vagy más termékét gyorsan és egyszerűen – további szoftver telepítése nélkül.

A TERMÉKEK TESTRESZABÁSA ONLINE

A felhasználóbarát grafikus felhasználói felület és az eszközök széles választéka lehetővé teszi a kifinomult elrendezések tervezését, még előzetes ismeretek nélkül. Az ügyfelek közvetlenül online módon megtervezhetik termékeiket, vagy vizuálisan ellenőrizhetik a meglévőket – a terméktől függően, akár szimulált környezetben, akár 3D előnézetben. Minden termékhez rendelkezésre áll sablontechnológia, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy készterveket kínáljanak.

A sablon termékek képezik az integrált vállalati technológia alapját. Ön olyan sablonnal látja el az ügyfeleket, amelyet online módosíthatnak a Durst Smart Editor segítségével.

AZ ELŐNYE

A Durst Intelligens szerkesztővel rendelkező online üzlet lehetővé teszi, hogy világosan megkülönböztesse magát a versenytől. Manapság (gyakorlatilag) mindenkinek van boltja, de általában elvárja, hogy az ügyfelek képesek maguknak pontos nyomtatási adatokat előállítani a műszaki követelményeknek megfelelően, vagy megbízhassanak egy ügynökséget a számukra. A szerkesztő mindezt megváltoztatja, lehetővé téve mindenkinek, hogy gyorsan és egyszerűen elkészítse saját nyomtatási adatait. Ez is az oka annak, hogy a Durst Smart Shop kiváló eszköz az ügyfelek megtartására, mivel az ügyfelek által létrehozott összes dokumentumot ügyfélszámlájuk tárolja.

DURST SMART APP – Kiterjesztett valóság – a nagyobb figyelemhez

Sok testreszabható termékkel a végfelhasználónak csak homályos elképzelése van arról, hogy a termék hogyan fog kinézni később. A beépített 3D előnézeti funkcióval a Durst Smart Editor olyan megoldást kínál, amely lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy a végterméket minden szögből megnézze, mielőtt megvásárolná. Az integrált modell funkció lehetővé teszi a testreszabott termékek valósághű környezetben történő megtekintését.

A Durst Smart App még egy lépéssel tovább megy azzal, hogy a kibővített valóság használatával megmutatja a testreszabott terméket közvetlenül a tervezett felhasználási helyen. Az ügyfelek például a kijelzőn vagy a tengerparti zászlót tekinthetik meg a saját bemutatótermeikben, még mielőtt a terméket megrendelték.

Díjnyertes alkalmazásunk segítségével táblagépen vagy okostelefonon lehetővé válik a testreszabott termék közvetlenül az ügyfelek saját lakó- vagy üzleti környezetébe történő kivetítése. Csak az ingyenes alkalmazást kell telepíteniük, és be kell írniuk egy 4 számjegyű kódot. A testreszabott termék ezután megvizsgálható a saját helyiségében. Ez megfordítja a nyomtatott vásárlást az interneten található anyagok nagyon szórakoztató élménnyé válnak. A kiterjesztett valóság lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy válogatott termékeket mutatjon be teljesen új és személyes módon. Használja ezt az innovációt személyes, interaktív vásárlási élmény létrehozásához az ügyfelek számára.

REFERENCIÁK: