CHESPA

CHESPA

Több mint 30 éve egy kis helyi vállalatból egy nagy, nemzetközi hatókörrel rendelkező csoporttá fejlődött. Jelenleg 14 fiókteleppel rendelkezik, 7 különböző országban, a világ minden részére szállítja termékét. A minőségnek és a megbízhatóságnak köszönhetően a Chespa cég elnyerte a nagy multinacionális vállalatok bizalmát, és a világ számos üzemének fő beszállítója.

A Chespa vállalat által kínált nyomdafestékek és lakkok széles választéka, beleértve a vízbázisú, oldószeres és UV száradású; flexo-, mélynyomó- és digitális festékek, különféle hordozókra: hullámpapírok és laminált papírok, bevonatos és bevonat nélküli hordozók szövet, borítékok, tasakok, táskák, zsákok, címkék, alumíniumfóliák, mindenféle fóliák PE, PP, PET, PVC.

A teljes festékgyártást kimagaslóan felszerelt saját laboratóriumban elvégzett kutatás és elemzés támogatja.

A Lengyelországban található gyárban egy ultramodern analitikai laboratórium működik, amely a következő területeken segít:

  • a szerves oldószerek víztartalmának meghatározása
  • a szerves oldószerek tisztaságának vizsgálata
  • a szerves oldószerek nyomdai úton történő visszatartási idejének meghatározása
  • a szerves oldószer-maradékok meghatározása a rétegközi nyomtatásban
  • nehézfémtartalom meghatározása a nyomdafestékekben és a csomagolásban

Vízbázisú festékek FLEXI

Vízbázisú flexo festéksorozat különböző típusú papíralapú hordozók (nedvszívó, kraft, bevonatos, hullámkarton, zsákok és zacskók, szövet) és aktivált fólia hordozók nyomtatására. Ebben a termékcsaládban élelmiszercsomagolások nyomtatására szolgáló festékek, és vízzel hígított ragasztókhoz való festékek is megtalálhatók.

Oldószer alapú tinták VARIO

PVB-gyantákon alapuló oldószeres festékcsalád. A PVB festékeket leginkább  a mélynyomó technológiában történő laminálásra ajánlják, nagyon alacsony szaghatás, alacsony oldószer-visszatartás jellemzi.

UV festékek QIUVI

Festékcsalád címkék és csomagolások nyomtatásához. A Qiuvi festékeket nagy intenzitás, fényesség, jó nyomtathatóság és rövid kikeményedési idő jellemzi, ami lehetővé teszi a nagy sebességű nyomtatást. Műanyagok vagy papíralapú hordozók széles skálájára, topcoated bevonatú metalizált fóliákra és alumíniumra történő nyomtatásra tervezték őket. Kínálatunkban két típusú UV festék található.

  • QIUVIFOOD egy alacsony migrációjú és szagtalan sorozat, amelyet élelmiszercsomagolások nyomtatására szántak.
  • QIUVIFLEX egy benzofenon mentes sorozat, amelyet címkék és nem élelmiszeripari csomagolóanyagok nyomtatására terveztek.