NILPETER

FA SZÉRIÁS FLEXO NYOMDAGÉPEK

Az FA-Line a flexo-nyomtatás jövőjét képviseli.

Az új FA a piac legsokoldalúbb flexo nyomdagépe – a modern gépkezelő köré épült, és úgy tervezték, hogy megfeleljen a nyomdák egyre növekvő igényeinek, akik értékelik az igazán innovatív gépkialakítást és a dinamikus kezelői felületet.

Az FA a rugalmasság és a modularitás mércéje, amely lehetővé teszi a nyomdák számára, hogy kiegészítő alkalmazási és automatizálási csomagokkal növeljék a nyomdagép teljesítményét.
Olyan platform, amely nagyon gyors, minimális hulladékkal járó munkamódosításokat, és kiváló nyomtatási minőséget biztosít – az FA-Line a valaha épített legforradalmibb flexo-nyomógép a Nilpeternél, és úgy gondoljuk, hogy pontosan azt nyújtja, amit a piac igényel.

Végül, de nem utolsósorban, az FA „Clean-Hand” technológiája (a név a minimális kézi beavatkozásból adódik) egyedülálló a mai nyomdai környezetben, és magában foglalja az iparágban elérhető összes legújabb technológiát. Minden nyomdász élvezni fogja a munkát ezen a nyomdagépen.

SPECIFIKÁCIÓ:

14”17”22”
Mechanikai sebesség0 - 200 m/perc0 - 200 m/perc0 - 200 m/perc
Max. tekercs-szélesség370 mm450 mm570 mm
Max. nyomtatási szélesség355 mm430 mm560 mm
Ismétlési hossz254 - 635 mm254 - 635 mm304,8 - 635 mm

https://web.nilpeter.com/Products/Presses/Flexo/FA-Line

AZ FA-SZÉRIA 26”-OS BERENDEZÉSE

Egy újabb fordulópont a Nilpetertől

Az FA-26-ot értéknövelt címkékhez és rugalmas csomagolásokhoz tervezték. Széleskörű inline megoldások, és teljes mértékben sleeve alapú kialakítás, mind az anilox, mind a lemezhenger esetében, zárt festékkamrás rendszerrel. A robusztus egységszerkezet, a kompakt helyigény és a berendezés kialakítása együtt kiváló minőségű nyomtatást és egyedülálló gyártási teljesítményt biztosít. Az FA-26 a rugalmas hordozók széles skáláját kezeli, és természetesen az összes szabványos öntapadós címkeanyagot.

Úgy alkották meg, hogy vízbázisú és oldószeres festékkel, UV-, LED- és E-sugaras eljárásokkal nyomtasson – bármilyen kombinációban, az FA-26 megváltoztatja a rövid és hosszú távú rugalmas csomagolások nyomtatását a tasakoktól kezdve a csomagolópapírokig, zsugorfóliákig, címkékig és még sok másig.

Az FA-26 speciális jellemzőivel, rugalmas szárítási megoldásaival a nyomdász új piaci lehetőségeket tud megragadni a termékcsomagolásban, miközben szerszámköltséget, gyártási időt és alapterületet takarít meg.

https://web.nilpeter.com/Products/Presses/Flexo/The-New-FA-26

FB SZÉRIÁS FLEXO NYOMDAGÉPEK

A nagy teljesítmény kiindulópontja

Az FB-Line a rendkívül hatékony címkenyomtatás legújabb generációját képviseli. A Nilpeter számos innovatív funkcióval egészítette ki, és vonzó, új dizájnba csomagolta a gépet. Az új FB-Line válasz a fokozott automatizálás, a nagyobb kezelhetőség és a kezelőbarát használat iránti igényre.

Az új FB számos hozzáadott funkcióval mutatkozik be, mint például az automatizált lemezpozícionáló rendszer (APPS), az elő- és újraregisztrációs funkciók. Az új FB-t úgy tervezték, hogy a leghatékonyabb módon, nagy sebességgel nyomtasson értéknövelt címkéket. Bár az új FB teljesen másképp néz ki, működése magától értetődő lesz a népszerű FB-Line nyomtatóval való munkához már hozzászokott nyomdászok számára.

A 13″ és 16″ szélességben kapható új FB tökéletes választás a rugalmas címkenyomtatók számára. A flexoprést úgy tervezték, hogy maximális rugalmasságot biztosítson megfizethető áron. A berendezés a legkülönfélébb igényeknek megfelelően testre szabható – a nagyon egyszerűtől a fejlett konfigurációig. Innovatív automatizálási feladatokat lehet hozzáadni, és kombinálni olyan értéknövelő funkciókkal, mint a laminálás, hidegfólia, melegfólia, mélynyomás és szitanyomás.

SPECIFIKÁCIÓ:

FB-350FB-430
Max. tekercs-szélesség350 mm (13 ¾”425 mm (16 ¾”)
Max. nyomtatási szélesség350 mm425 mm
Nyomtatási hossz (min/max)177,8 - 609,6 mm177,8 - 609,6 mm
Maximális sebesség228 m/perc228 m/perc
Max. le-/feltekercselési átmérő1016 mm1016 mm

https://web.nilpeter.com/Products/Presses/Flexo/FB-Line