Ofszet nyomtatás

Hesse Trade Kft. alapításának oka az ofszet nyomdák ellátása volt elsősorban nyomólemezekkel, és prepress berendezésekkel. Ebből az alapból építettünk fel egy mára a nagyon széles termékpalettát.

Igyekeztünk a nagy nevű gyártók mellett: Kodak, Komori, X-Rite, Kinyo…, olyan gyárakkal is leszerződni, akik kevésbé ismertek, viszont jó minőségű, megbízható berendezéseket gyártanak kisebb beruházási igény mellett. Különleges megoldásokat forgalmazunk dobozragasztásra, hullámkarton feldolgozásra, de akár fóliázásra és egyenesvágásra is. A régi nagy álom volt számunkra a Komori nyomdagépgyártó képviselete, minden nap büszkeséggel tölt el minket, hogy egy olyan technológiát képviselhetünk ami a cégünk filozófiájának megfelelően olyan megoldásokat alkalmaz melyek segítségével az ofszet nyomtatás kevésbé terheli a földünket. Persze, ahhoz, hogy ezt a jogot megkapjuk és a piacon olyan alternatívát tudjunk képviselni amelynek a beszerzését érdemes megfontolni, fel kellett építeni köré egy olyan szervezetet amely biztosítja a vevőink számára, hogy a berendezéseket nyugodtan megvehetik, mert használatuk nem jelent rizikót.

A környezetet óvó trendbe illeszkedik a Kodak a Sonora nyomólemez (amely használata során nem igényel vegyszert vagy vizet) és a vele tökéletesen működő Ecosetter CTP széria.

Természetbarát cégfilozófia, környezetkímélő technológiák

A Hesse Trade Kft.-ben már nagyon régóta érdekel bennünket a hétköznapi munkánk elvégzésén túl az is, hogy Vevőink kiszolgálásán túl tudunk-e valahogyan máshogyan is hozzájárulni a társadalmunkhoz.