iECHO

AUTOMATIKUS DIGITÁLIS KIVÁGÓ – PK0604 / PK0705

Az iECHO PK sorozat automata digitális vágórendszer, amelyet kis példányszámú grafikai, reklámipari, nyomdai és csomagolástechnikai termékek gyártáshoz terveztek. Az iECHO korszerű, 6 tengelyes, nagy sebességű mozgásvezérlő rendszer gyors és pontos vágáshoz, ritzeléshez, bígeléshez, perforáláshoz, jelöléshez stb. – az összes funkció egy gépen elérhető. Automata adagolórendszer, nagy pontosságú vizuális regisztrációsrendszer CCD kamerával, a teljesen automatizált termelés érdekében. Segít könnyedén létrehozni precíz, innovatív, egyedi, kiváló minőségű termékeket kis helyen és rövid idő alatt.

FELDOLGOZHATÓ ANYAGOK: karton, szürke lemez, hullámkarton, méhsejt lemez, PP lemez, PVC, EVA, EPE, gumi stb.

JELLEMZŐK:

  • Integrált kialakítás: Kompakt méret ergonomikus kialakítás. A legkisebb modell helyigénye 2 m2, kerekeken könnyen mozgatható.
  • 220 V egyfázisú villamosenergia szükséges, vákuumos rendszer rögzíti az anyagot az asztalon vágás közben.
  • Automatikus adagolás: Folyamatos alapanyag továbbítás a vágóasztalra. A berakóba tölthető ívoszlop magassága 120 mm is lehet (400 db 250 g-os kartonpapír).
  • A késztermék automatikus továbbítása a kirakótálcába.
  • Elektromos oszcilláló szerszámmal (EOT) is elérhető, amivel akár 6 mm anyagvastagságig képes vágni, lehetővé téve a változatos anyagok feldolgozását.
  • Pneumatikus bígelő szerszám, akár 4 kg-nyomásig. Jó minőségű bígeléshez könnyű hajthatósághoz. 400 g vastagság feletti kartonpapír is feldolgozható.
  • Két grafikus vágószerszámmal (Drag kés) felszerelve, külön vágási nyomást és mélységet is lehet beállítani, felhasználóbarát gyors beállítás gyakori alapanyag csere esetén is.
  • Három típusú eszköz áll rendelkezésre, és a rendszer automatikusan válthatja azokat.
  • Nagy pontosságú vizuális-regisztrációs rendszer (CCD): nagy felbontású CCD-kamerával pontos kontúrvágást valósíthat meg különböző anyagokon.
  • A szoftvert könnyű kezelni, egy kattintásra elindul, nincs szükség bonyolult beállításokra.

IECHO BK3 VÁGÓGÉP

IECHO nagy pontosságú digitális vágórendszer

A BK3 digitális vágórendszere alkalmas nagy sebességű és pontosságú vágás, riccelés, marás, lyukasztás és jelölés kivitelezésére. A kirakó és a gyűjtő rendszer segítségével gyorsan befejezheti az anyag adagolását és összegyűjtését. A BK kiválóan alkalmas mintagyártásra, kis volumenű munkák gyártásra a reklám-, nyomda- és csomagolóiparban. A BK vágórendszer a valódi mindennapi bajnok az anyagvágásban.

Hatékony vágófejek

A maximális vágási sebesség 1m / s (4-6-szor gyorsabb, mint a kézi vágásnál), ami jelentősen növeli a termelési hatékonyságot.

Pontos automatikus helymeghatározó rendszer

A nagy pontosságú CCD kamerával a BK3 képes a pontos helyzet és a regisztrációs vágás megvalósítására a különféle anyagok számára. Meg tudja oldani a kézi pozicionálási eltérés és a nyomtatási deformáció problémáit.

IECHO mozgásvezérlő rendszer

A CUTTERSERVER simán, hatékonyan és tökéletesen végzi a vágási folyamatot.

IECHO automatikus kés-inicializálás

Az automata kés inicializálásával ellenőrzi a vágási mélységet infravörös érzékelővel.

IECHO folyamatos vágórendszer

Az intelligens szállítószalag-rendszer lehetővé teszi a folyamatos adagolást, darabolást és gyűjtést. A folyamatos vágási funkció a hosszú darabok vágását is lehetővé teszi, ezzel időt takarít meg és növelheti a termelékenységet