KODAK

KODAK

A Kodak egy globális technológiai vállalat, amely a nyomtatásra, valamint a fejlett anyagokra és vegyi anyagokra összpontosít. Elsősorban a kereskedelmi nyomtatás, a csomagolás, a könyvkiadás, a gyártás és a szórakoztatás területén tevékenykedő ügyfeleinek nyújt iparágvezető hardvereket, szoftvereket, fogyóeszközöket és szolgáltatásokat.

A Kodak és a Hesse Trade is elkötelezettek vagyunk a környezettudatos gazdálkodás és a fenntartható megoldások fejlesztésében való folyamatos vezető szerepvállalás mellett.

A kiváló termékek széles portfóliója, a rugalmasan reagáló támogatás és a világszínvonalú kutatás-fejlesztés teszi a Kodak megoldásait okos befektetéssé azon ügyfelek számára, akik javítani kívánják jövedelmezőségüket és növekedést szeretnének elérni.

ELECTRA MAX TERMIKUS LEMEZ
A nagy teljesítményű, kompromisszumok nélküli lemez

A KODAK ELECTRA MAX lemezek hosszú futási időt biztosítanak UV alkalmazásokban, maximális felbontást és gyors képalkotást. Az UV minden előnyét élvezheti a lemez teljesítményének feláldozása nélkül.

ELECTRA XD TERMIKUS LEMEZEK
Kivételesen nagy felbontás a prémium teljesítményért

A KODAK ELECTRA XD lemezeket úgy tervezték, hogy folyamatosan rendkívül jó minőségű nyomtatást eredményezzenek. Az ELECTRA XD lemezek kivételes nyomdai teljesítményt nyújtanak, és sokoldalúan alkalmazkodnak a legtöbb nyomtatási körülményhez és futási hosszhoz.

SONORA X FELDOLGOZÁSMENTES LEMEZEK
A nyomdaipar által várt lemez

A KODAK SONORA X Process Free lemezek minden eddiginél több nyomda számára biztosítják a folyamatmentes lemezkészítés környezeti és költségelőnyeit. A SONORA X lemezek az ofszetnyomdák akár 80%-a által is használhatóak, a legtöbb nem égetett, feldolgozott lemezzel megegyező futási hosszúsággal, képalkotási sebességgel, felbontással és kezelhetőséggel.