Komori Enthrone / Lithrone

SYSTEM G38

ELŐNYÖK

 • Rendkívül rövid beigazítási teljesítmény az AI-Link integrált vezérlőrendszerrel, a Full-APC (Fully Automatic Plate Changer, teljesen önműködő lemezcserélő) és H-UV azonnali festékszárító rendszerrel.
 • A gyártósorba alapfelszereltségként beépített H-UV festékszárító rendszer. Ez a nyomtatási problémák széles skálájára a megoldás. Sokkal jobb nyomatminőséget biztosít, mivel púdermentes és a papírnyúlás és -zsugorodás problémáját is kizárja, mivel nem használ forrólevegős szárítót. Ezen túlmenően kiszolgálja a rövid átállási időkre vonatkozó igényeket, és csökkenti a gépkezelő munkaterhelését, valamint a környezetre gyakorolt hatást, mivel a teljes felfutási idő jelentősen lecsökkenthető.
 • Mindazon legújabb technológiákkal és rendszerekkel fel van szerelve, amelyek egyidejűleg hajtják végre a színkivonatok illeszkedésének és a szabványos denzitási értékeknek a beállítását, lehetővé téve a papírtekercsek mielőbbi nyomtatását.
Modell SYSTEM G38
Cut-off mm 625
Legnagyobb tekercsszélesség mm 965
Legnagyobb nyomtatható terület* (hossz×szélesség) mm 617×965
Lemezméret (hossz×szélesség) mm 649×975
Papír négyzetmétertömeg-tartomány g/m2 40-130

* A teljesítmény és a számok eltérhetnek az itt megadott specifikációktól. A specifikációk a termék fejlesztése érdekében is módosíthatók.

* A legnagyobb nyomtatási terület az egyes színek elméleti értékeitől függ.

LITHRONE G37P

16 oldalas A4/Letter méretű nyomtatási megoldás világszínvonalú megtérülési számokkal

A társadalmi és gazdasági környezet közelmúltbeli gyors változásaival párhuzamosan jelentős változások következtek be a nyomdaiparban is.
Különösen a nyomdaipari vezetés szembesül az egyik legkritikusabb kérdéssel: milyen mértékben növelhető a nyomtatási folyamat termelékenysége?
A probléma megoldásának eszközeként a Lithrone G advance sorozat magas termelékenységet és nyomtatási minőséget biztosít egyszerű kezelés mellett. A Connected Automation (=Csatlakoztatott Automatizálás) koncepció mentén a folyamatok közötti megerősített együttműködés és optimalizálás, valamint a csúcskategóriás rendszerekből származó információkon alapuló, előre beállított magas szintű automatizálás valósul meg a teljes nyomtatási folyamat során, hozzájárulva ezzel a termelékenység javításához.

A Lithrone G37P advance egy kompakt ívfordítós nyomdagép, amely tovább viszi az advance sorozat tervezési koncepcióit, miközben megfelel a kétoldalas nyomtatási igényeknek. Az optimális nyomtatási méret és az egy menetben kétoldalas nyomtatás révén a Lithrone G37P advance világszínvonalú megtérülést kínál, különösen a 16 oldalas A4/Letter méretű nyomtatás esetén.

JELLEMZŐK

Modell LITHRONE G37P advance
Színek száma 8
Legnagyobb ívméret mm 640×940
Legnagyobb nyomtatható terület mm 620×930 (620×916)
Lemezméret mm 700×945
Berakó rakatmagasság mm 1.100 (900 lábazat nélkül)
Kirakó rakatmagasság mm 1.100 (900 lábazat nélkül)

* A maximális nyomtatási sebesség eltérhet az itt megadottaktól.

* Olajbázisú festékkel történő kétoldalas nyomtatás esetén a vákuumkerekek számára a lap hátoldalán margóra van szükség.

* A teljesítmény és az értékek a specifikációktól függően eltérőek lehetnek. A Komori termékfejlesztés érdekében fenntartja a jogot a specifikációk megváltoztatására.

LITHRONE G40 advance

Ebben az új korszakban a Lithrone G40 advance lesz a nyomda vezetésének nélkülözhetetlen nyomdagépe

Világszínvonalú megtérülési számokkal rendelkező nyomdagép

A társadalmi és gazdasági környezet közelmúltbeli gyors változásaival párhuzamosan jelentős változások következtek be a nyomdaiparban is.
Különösen a nyomdaipari vezetés szembesül az egyik legkritikusabb kérdéssel: milyen mértékben növelhető a nyomtatási folyamat termelékenysége?
A probléma megoldásának eszközeként a Lithrone G40 advance nyomdagépek magas termelékenységet és nyomtatási minőséget biztosítanak egyszerű kezelés mellett. A Connected Automation (=Csatlakoztatott Automatizálás) koncepció mentén a folyamatok közötti megerősített együttműködés és optimalizálás, valamint a csúcskategóriás rendszerekből származó információkon alapuló, előre beállított magas szintű automatizálás valósul meg a teljes nyomtatási folyamat során, hozzájárulva ezzel a termelékenység javításához.

JELLEMZŐK

 • A nyomdagép óránként 16.500 ív maximális nyomtatási sebességet biztosít, nagyon stabil, nagy sebességű működéssel a papírvastagságok széles skáláján, az ultravékonytól a vastag lapokig.
 • Az Asynchronous Automatic Plate Changer (A-APC)* jelentősen javítja a munkahatékonyságot és nagymértékben csökkenti az előkészítési időt. (Full-APC*, teljesen önműködő lemezcserélő is rendelhető hozzá.)
 • A KHS-AI integrált vezérlőrendszer és a H-UV/H-UV L (LED)* rendszer fúziója lerövidíti az elkészítési időt, csökkenti a papírhulladékot és a lehető legnagyobb mértékben csökkenti a nyomtatási időt, miközben megőrzi az ofszetnyomtatásra jellemző kiváló nyomtatási minőséget és termelékenységet. Mind a rendkívül kis példányszámra megfelelőség, mind a rövid munkaciklus-idő elérhető.
 • Energiát és erőforrásokat takarít meg, csökkenti a nyomtatás során felszabaduló káros vegyi anyagokat, például illékony szerves vegyületeket (VOC, Volatile Organic Compounds), és csökkenti a zajt. A Lithrone G40 advance környezettudatos nyomdagép.

* Választható kiegészítő

Modell LITHRONE G40 advance
Legnagyobb nyomtatási sebesség ív/óra 16.500
Színek száma 2, 4-8
Legnagyobb ívméret mm 750×1050
Legnagyobb nyomtatható terület mm 710×1020
Nyomólemez méret mm 800×1030
Berakómű papírív-rakat magassága mm 1.110
Kirakómű papírív-rakat magassága mm 1.110

A maximális nyomtatási terület a nyomtatási körülmények függvényében változik.

A teljesítményértékek és a számok a specifikációktól függően eltérőek lehetnek. A specifikáció a termékfejlesztés következtében  megváltozhat.

LITHRONE GX44RP advance

Front/Reverse Multi-Color Offset Printing Press

Páratlan termelékenység a kétoldalas nyomtatáshoz

A társadalmi és gazdasági környezet közelmúltbeli gyors változásaival párhuzamosan jelentős változások következtek be a nyomdaiparban is.
Különösen a nyomdák vezetése szembesül az egyik legkritikusabb kérdéssel: milyen mértékben növelhető a nyomtatási folyamat termelékenysége?

A Komori a Connected Automation (=Csatlakoztatott Automatizálás) iránti elkötelezettsége révén a Lithrone GX44RP advance megoldja ezeket a problémákat azáltal, hogy jobb együttműködést és optimalizálást biztosít a folyamatok között, és lehetővé teszi a magas szintű automatizálást az előző munkafolyamat-rendszerekből származó információkon alapuló, előre definiált beállításokkal – ezáltal növelve a termelékenységet a teljes nyomtatási folyamat során, és biztosítva az egyik legjobb, világszínvonalú megtérülést.

A stabil ívadagolás köré épített egy menetben kétoldalas nyomtatással a Lithrone GX44RP advance lenyűgözően magas termelékenységet ér el mind vékony, mind a vastag nyomathordozók esetén. Ezen kívül az ívfogó azon ívátadási módszere, amely szükségtelenné teszi a lap hátsó margóját, jelentősen csökkenti a papírköltségeket.

JELLEMZŐK

 • Nagy sebességű, kiváló minőségű, egy menetben mindkét oldalt nyomtatni képes nyomdagép, a Lithrone GX advance sorozat, amely nagy stabilitást és rövid gyártási időt kínál.
 • A munkaidőt megtakarító automatizált rendszerek, mint például a KHS-AI (Advanced Interface) és a lemezhajlítás nélküli Full-APC önműködő lemezcserélő berendezés alapfelszereltség.
 • Az egy menetben mindkét oldalt nyomtatni képes nyomdagép konfigurációja, amely nem használ ívfordító berendezést, hozzájárul a hatékony papírfelhasználáshoz, mivel az ívfordításhoz szükséges felső és alsó margók nem szükségesek. Az üzemmódváltás és a levegőbeállítás szintén szükségtelen, ami rövidebb átállási időt tesz lehetővé.
 • Felszerelve az Asynchronous Automatic Plate Changer (A-APC)* aszinkron automatikus lemezcserélő rendszerrel jelentősen csökkenti a beigazítási időt. *Választható kiegészítő
 • Fel van szerelve a H-UV/H-UV L (LED)* rendszerrel is, amely lehetővé teszi a gyors festékszáradást és a rövid átfutási időket.
Modell LITHRONE GX44RP advance
Színek száma 4-10
Legnagyobb ívméret mm 840×1.150 (820×1.130 speciális kialakítás)
Legnagyobb nyomtatható terület mm 820×1.140 (810×1.120 speciális kialakítás)
Lemezméret mm 900×1.150 (900×1.130 speciális kialakítás)
Berakó rakatmagasság mm 1.850
Kirakó rakatmagasság mm 1.250

* A fenti specifikáció H-UV, H-UV L (LED) vagy UV szárítót tételez fel.

* A legnagyobb nyomtatási sebesség a kiválasztott specifikációtól és nyomtatási körülményektől függően eltérő lehet.

* A teljesítményértékek és a számok a specifikációktól függően eltérőek lehetnek. A specifikáció a termékfejlesztés következtében megváltozhat.

KOMORI ENTHRONE

 • Egyesíti a magas nyomtatási minőséget és a legmodernebb technológiákat egy olyan nyomdagépben, amely az összes alapvető funkciót kínálja. Az Enthrone könnyen illeszkedik bármilyen telepítési helyre.
 • Dupla méretű átadó és ellennyomó hengerekkel biztosítja a magasabb minőséget akár vastagabb nyomathordozók esetén is.
 • A alapanyag vastagsága 0,04–0,6 mm.
 • Rendkívül rövid beigazítási idő, alacsony selejtszám mellett.

KOMORI LITHRONE G29

Stratégiai partner az előre lépéshez üzleti életben. A Lithrone G29 – fejlett funkciók optimális formában.

Rövid készenléti idő
Rövid készenléti idő a kis munkákhoz és rövid átfutási idejű feladatokhoz

Termelékenység
Egy agilis B2-es méretű nyomdagép a digitális kor számára

H-UV/H-UV-L (Led) megoldások
Minőség és megbízhatóság egy környezetbarát, gazdaságos és innovatív UV szárítórendszerben

B2-es nyomdagép a digitális kor számára
A Komori folyamatosan új lehetőségeket keres a nyomtatásban. A Lithrone G sorozat új gépe a tökéletesség csúcsa, mely megfelel az összetettebb, következő generációs nyomtatási igényeknek is. Az újonnan kifejlesztett Lithrone G29 ofszet gép fejlett funkciókkal rendelkezik. A kiemelkedő technológiát és a Komori know-how-t ötvözve ez a berendezés kiemelkedő nyomtatási minőséget és termelékenységet, könnyű használatot, karbantarthatóságot és olyan környezetvédelmi szempontokat kínál, mint pl.: az energia- és anyagtakarékosság. Maximális nyomtatási sebessége 16 500 ív óránként, kiváló stabilitással, a legnagyobb terhelés mellett is.

KOMORI LITHRONE GX40