Komori Enthrone / Lithrone

KOMORI ENTHRONE

 • Egyesíti a magas nyomtatási minőséget és a legmodernebb technológiákat egy olyan nyomdagépben, amely az összes alapvető funkciót kínálja. Az Enthrone könnyen illeszkedik bármilyen telepítési helyre.
 • Dupla méretű átadó és ellennyomó hengerekkel biztosítja a magasabb minőséget akár vastagabb nyomathordozók esetén is.
 • A alapanyag vastagsága 0,04–0,6 mm.
 • Rendkívül rövid beigazítási idő, alacsony selejtszám mellett.

KOMORI ENTHRONE SPECIFIKÁCIÓJA

ModellENTHRONE 29
Színek száma2, 4, 5
Legnagyobb nyomtatási sebességív/óra13000
Alapanyag vastagságamm0,04 – 0,6
Legnagyobb nyomtatható ívmm530 × 750
Legkisebb nyomtatható ívmm200 x 280
Legnagyobb nyomtatható felületmm520 × 736
Nyomólemez méretemm605 × 745
* A teljesítmény helyi specialitások függvényében változhat!

KOMORI LITHRONE G29

Stratégiai partner az előre lépéshez üzleti életben. A Lithrone G29 – fejlett funkciók optimális formában.

Rövid készenléti idő
Rövid készenléti idő a kis munkákhoz és rövid átfutási idejű feladatokhoz

Termelékenység
Egy agilis B2-es méretű nyomdagép a digitális kor számára

H-UV/H-UV-L (Led) megoldások
Minőség és megbízhatóság egy környezetbarát, gazdaságos és innovatív UV szárítórendszerben

B2-es nyomdagép a digitális kor számára
A Komori folyamatosan új lehetőségeket keres a nyomtatásban. A Lithrone G sorozat új gépe a tökéletesség csúcsa, mely megfelel az összetettebb, következő generációs nyomtatási igényeknek is. Az újonnan kifejlesztett Lithrone G29 ofszet gép fejlett funkciókkal rendelkezik. A kiemelkedő technológiát és a Komori know-how-t ötvözve ez a berendezés kiemelkedő nyomtatási minőséget és termelékenységet, könnyű használatot, karbantarthatóságot és olyan környezetvédelmi szempontokat kínál, mint pl.: az energia- és anyagtakarékosság. Maximális nyomtatási sebessége 16 500 ív óránként, kiváló stabilitással, a legnagyobb terhelés mellett is.

Áttekintés Lithrone
A Lithrone sorozat ötvözi a legkorszerűbb technológiákat a Komori know-how-val, hogy a lehető legjobb ofszetnyomó berendezéseket hozza létre. Az összes modell neve „G”-vel kezdődik, amely a „Green”, azaz a „zöld” szóból áll és tükrözi a környezettel kapcsolatos álláspontunkat. A Lithrone sorozat tagjai: G29, G37, G40 és GX40(RP)

 1. OffsetOnDemand
  Az OffsetOnDemand a Komori rendszere, amely megkönnyíti a rövid működést és a gyors átfutásokat azáltal, hogy lerövidíti a gyártási időt, csökkenti a papírhulladékot és minimálisra csökkenti a nyomtatási folyamatot, miközben fenntartja az ofszet nyomtatás magas minőségét és termelékenységét.
 1. H-UV, H-UV-L LED
  A Komori H-UV rendszer egy innovatív UV szárító rendszer, ami egy Komori know-how felhasználásával kifejlesztett UV lámpát és nagy intenzitású UV festéket használ. Ez a rendszer magas nyomtatási minőséget és megbízhatóságot, valamint kiváló gazdaságos és környezetbarát teljesítményt kínál.
 1. PQA-S sorozat
  A PQA-S sorozat (Print Quality Assessment System) elvégzi a hibás lapok ellenőrzését, amelyet korábban rendszeres mintavétellel és az üzemeltető vizuális ellenőrzésével végeztek, és magas szintű minőségellenőrzést biztosít in-line ellenőrzéssel.
 1. Teljesen automatikus lemezváltás
  Az új Full-APC mindössze 2 perc 30 másodperc alatt teljesíti a négy lemez cseréjét. A Full-APC által használt hajlításmentes szorítórendszer nem igényli a lemez előhajlítását, ami hatékonyabbá teszi az előkészületeket.