Könyvkötés

BOSID 180/46 CÉRNAFŰZŐ BERENDEZÉS

FELDOLGOZÁSI FOLYAMAT BEMUTATÁSA

Egyszemélyes berendezés, melynél a dolgozó feladata a meghajtott ívek behelyezése a gépbe. Ezt követően a berendezés alsó és felső vákuum fej segítségéve középen kinyitja és továbbítja cérnafűző egységnek. Photocellák segítségével pozícionálja az összegyűjtött íveket (nem megfelelő összehordás esetén a gép automatikusa megáll). PLC vezérlésű, érintő képernyős kiépítés segíti a kezelőt a gyors méretre állítást, programozást. Ezt követően megtörténik az ívek egymáshoz fűzése és kivezetése, max ütem 180/perccel. A készülék automata cérna elvágó, és elvarró modullal, központi kenő művel, szívó pumpával és automata kirakó asztallal, ami vertikális irányban állítható van felszerelve.

SPECIFIKÁCIÓ

ModellBosid 180 / 46
Maximum feldolgozható méret (mm)460 x 320
Minimum feldolgozható méret (mm)120 x 75
Kompresszor teljesítménye40 N/m³, 6 bar
Tűk száma (db)11
Tűk hossza (mm)19
Maximum sebesség (ütem/perc)180
Energia igény (kW)9 kW
Méretek (H x SZ x M, mm)2850 x 1200 x 1750
Tömeg (kg)3500

DIGITAL ROBOT 2000A RAGASZTÓ KÖTŐ GÉP

A Digital Robot 2000A egy teljesen automatikus négykocsis ragasztó kötő berendezés, 2000 ciklus/óra maximális mechanikus sebességgel. A JMD legújabb innovációja, amely kiváló minőségű ragasztókötési megoldást kínál kényelmes kezeléssel, rövid átállásisi időkkel és nagy rugalmassággal.

Teljesen automatizált beállítással rendelkezik érintőképernyőn keresztül vagy vonalkódolvasással, beépített automatikus vastagságméréssel, rövid átállási idővel a különböző kötési formátumokhoz, cserélhető EVA és PUR rendszerrel (opció), ami a Digital Robot 2000A-t ideális megoldássá teszi mind a digitális, mind az ofszet gyártáshoz.

A Digital Robot 2000A moduláris felépítése széleskörű csatlakoztathatóságot biztosít a digitális háromkéses vágógéphez és a digitális rakodógéphez az integrált gyártósor megvalósítása érdekében. A gyártás befejezéséhez a könyvtömböktől a tökéletes kész könyvekig csak egy kezelőre van szükség, ami nagymértékű munkaerő-megtakarítást jelent.

KIEMELKEDŐ JELLEMZŐK:

  • Magas fokú automatizáltság: Minden beállítás a központi érintőképernyőről elvégezhető, vagy beolvasott vonalkód alapján automatikusan átállítható
  • Gyors átállások: Az automata vastagság és méretváltások akár 10 másodperc alatt
  • Ragasztókötés széles spektrumban: A Digital Robot 2000A erős ragasztást biztosít a legtöbb könyvtípushoz úgymint puha táblás, varrott könyvtest stb,,.
  • PUR ragasztózó egység: Az átállás EVA és PUR ragasztások között egyszerűen és gyorsan elvégezhető

PEARLS-8000/4+1 ÁLLOMÁSOS IRKAFŰZŐ GÉPSOR

A Pearls-8000 automatikus irkafűző gépsor gazdaságos megoldást kínál a hajtott ívek feldolgozására a gyűjtéstől a fűzésen át, a vágásig. A világosan elrendezett, kompakt kialakítás és a központi érintőképernyős vezérlés lehetővé teszi a gépkezelő számára, hogy kényelmesen ellenőrizze az aktuális termelést. Az egyszerű kezelés, a helytakarékos elrendezéssel kombinálva, ideális választássá teszi a gépet kereskedelmi célokra.

  • Könnyű kezelés az érintőképernyős vezérléssel és nagy ablakokkal.
  • Helytakarékos elrendezés egyszerű kezeléssel.
  • Megbízható adagolási, fűzési és vágási minőség.
  • Gyors elkészítés helyzetjelzők segítségével.
  • Felszerelhető képfelismerő detektorral és hiányzó öltésérzékelővel.